Tip Paling About Photography

Tip Paling About Photography

Iki minangka Panggonan Paling Apik Kanggo Tip Paling About Photography

Hot

Saturday, December 30, 2017

Iki minangka Panggonan Paling Apik Kanggo Tip Paling About Photography

December 30, 2017 1

Apa sampeyan siap nggawe gagasanmu urip? Apa sampeyan duwe ide babagan cara miwiti? Apa sampeyan ngerti apa sing arep digarap kanggo gambar sampeyan? Yen sampeyan mundhut jawaban, tips sampeyan bakal nemokake ing kene bakal mbantu sampeyan entuk!

Njupuk foto cepet! Yen sampeyan ngenteni, subyek bisa ditindakake utawa bisa ditindakake kanggo mblokir tampilan. Sing luwih cepet sampeyan bisa njupuk gambar sing dijupuk, luwih apik.

Kanggo njupuk foto sing luwih apik, nyoba ngadeg kanthi cetha babagan apa sing dibingkaka. Yen sampeyan nyedhaki subyek sampeyan, sampeyan bisa ngemot, lan fokus ing. Iki luwih apik nangkep ekspresi wajah, sing penting banget ing fotografi potret. Yen subyek wis dipisahake, adoh luwih angel kanggo njupuk rincian cilik.

Pilih kanthi teliti apa sing bakal dituduhake ing foto sampeyan. Gambar gedhe kaya jendhela cilik sing nyoroti babagan spesifik babagan subjek. Aja fokus ing akeh perkara sing beda-beda. Yen sampeyan pengin menehi kesan umum sing luwih umum, njupuk seri gambar, tinimbang potret sing siji tanpa fokus utawa rincian nyata.

Muter kanthi kecepatan rana kanggo nemtokake manawa bisa ngerjakake paling apik sajrone kahanan apa wae. Photography ngidini sampeyan kanggo njupuk wayahe pamisahan detik lan mburengi wektu gedhe. Kecepatan shutter lebih cepat harus dipakai untuk menangkap benda-benda bergerak, sementara kecepatan rana lebih lambat untuk tembakan masih.

Sampeyan bakal sinau akeh yen sampeyan nonton tukang photo liyane. Nonton karya liyane bakal mbantu ngeling-eling yen njupuk wektu bisa rampung kanthi cara sing beda-beda.

Ing istilah tips photography gedhe sampeyan bisa nggunakake, punika salah siji sing banget underrated. Ajar dhewe babagan kacepetan rana. Setelan M, S, A, lan P kabeh ana ing kamera sampeyan. Ana "P" sing nuduhake mode program. Mode iki rampung ngotomatisasi rana lan proses pilihan aperture. Yen sampeyan ora ngerti apa sing arep njupuk gambar, njupuk nggunakake setelan P.

Gunakake kamera sampeyan kanggo njupuk kabeh rinci saka travels. Yen sampeyan ora motret rincian rinci, sampeyan ora bakal bisa ngeling-eling mengko. Coba njupuk potret toko, dhuwit recehan, tiket bus utawa tandha-tandha werna minangka conto.

Njupuk cathetan saben sampeyan njupuk gambar. Sampeyan bisa dadi angel ngubungake gambar menyang kahanan tartamtu lan perasaan yen sampeyan njupuk, utamané nalika iku salah siji saka atusan. Nindakake notepad karo sampeyan lan njupuk cathetan babagan lokasi lan cara sampeyan ngerteni babagan kasebut.

Meh kabeh kamera digital ngemot lampu kilat sing dibangun, lan bakal muncul kanthi otomatis nalika kondisi dimet dideteksi. Nalika jinis flash otomatis iki sampurna kanggo tujuan point-and-shoot, tukang photo profesional asring seneng nandur awis ing unit flash kapisah sing bisa dipasang ing kamera. Yen kamera sampeyan bakal nampa lampu kilat eksternal (katon kanggo "sepatu panas"), toko foto bisa nyetel sampeyan kanthi model kanggo nyelarasake karo kamera sampeyan.

Ana penekanan sing salah ing panggonan sampeyan ing tengah foto sampeyan. Perfection uga kepinginan paling, nanging njupuk foto sing rada kurang saka sampurna, tengah, umpamane, bisa nggawe efek sing astounding. Gunakake fokus otomatis kanthi spektrum, utamané yen sampeyan nyoba njupuk foto ing tengah-tengah. Coba nyetel lan ngunci fokus kanthi manual sadurunge njupuk gambar.

Yen sampeyan njupuk gambar lansekap, ana telung bab utama sing kudu sampeyan gunakake. Faktor telu iki minangka latar ngarep, latar mburi, lan tengah-tengah. Fundamental iki digunakake kanggo kabeh jinis seni.
Read More